Starity

Lessünk be Jay Ryan új, sorozatbeli otthonába!

2013. október 02. 05:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hova költözik majd be Vincent és J.T. a Beauty and the Beast új évadában!

hirdetés
Lessünk be Jay Ryan új, sorozatbeli otthonába!
Fotó: Ben Mark Holzberg/The CW

Kevesebb, mint egy hét múlva, október 7-én startol a The CW-n a hazánkban A szépség és a szörnyeteg címen futó misztikus drámasorozat második évadja, most pedig betekintést nyerhetünk a férfi főszereplő, Vincent vadonatúj otthonába.

A széria rajongói jól tudják, hogy az előző szezonban feláldozták J.T. és sármos szörnyetegünk lakhelyét annak érdekében, hogy átverjék a Muirfieldet és a rendőrséget is, így rövid időre otthon nélkül maradt a két férfi. Később, azonban találtak maguknak egy épületet, ami tökéletesnek tűnt, most viszont mégis úgy tűnik, hogy Jay Ryan karaktere különköltözik barátjától, amikor kiszabadul elfogói karmai közül, mivel a People's Choice blogján megjelent képek mindössze egyetlen szobába engednek betekintést.

Lehet, hogy Cat és Vincent új életet kezdenek és kettejük otthonául fog szolgálni eme lak? De persze az is könnyen előfordulhat, hogy újból menekülnie kell majd a két barátnak, és az új, modern kecóban J.T. számára is van hely, egyszerűen csak a készítők nem akartak nyilvánvaló tippeket adni a nézőknek.

Egy azonban biztos: felszerelés-ügyileg nem fognak hiányt szenvedni, ugyanis a modern bútorok és berendezés mellett, számos kütyü is helyet kapott a lakásban, melyek majd megkönnyítik dolgukat a kutatások és nyomozások során.

Fotók: Ben Mark Holzberg/The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek