Starity

Klippremier: Dave Mess feat. Metzker Viki - Pouring Rain

2013. október 02. 15:03   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktorból ismert Szabó Dávid bemutatkozó klipje tegnap debütált a legnagyobb videomegosztó oldalon.

hirdetés
Klippremier: Dave Mess feat. Metzker Viki - Pouring Rain

Szabó Dávid az X-Faktor óta nemigen hallatott magáról, bemutatkozó dalát ugyan kiadta, de nem lett nagy siker. Most azonban itt az újabb próbálkozás, ugyanis október elsején debütált a YouTube-on a Pouring Rain című dal, melyet DJ Metzker Viktóriával együtt készített.

A Dave Mess művésznevet használó énekes nagy reményeket fűz a dalhoz, mely megjelenése óta máris rengeteg pozitív visszajelzéssel büszkélkedhet rajongói által. Dave egyéként korábban a dalszöveget is megosztotta Facebook-profilján, valamint rajongói oldalán üzent követőinek:

Eljött a pillanat, hogy részesei legyetek egy korszak kezdetének! Ettől a perctől kezdve, a világ közel 150 országában hallható és látható első videoklipem, a Pouring Rain! A dal és a videó Nektek készült, így itt köszönöm meg Mindenkinek, hogy segített egy álmot valóra váltani! Tudjátok, mit gondolok: Egy előadóművész semmit sem ér a közönsége nélkül, mert csak akkor érdemes alkotni, ha van kivel megosztani. Ti vagytok az elsők, akik láthatják, érezhetik, és hallhatják! Osszátok meg minél többen, hogy mindenkihez eljusson!Jó szórakozást! Dave Mess – írta angolul és magyarul is a fiatal énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek