Starity

Izgatottan várja turnéját Demi Lovato

2013. október 03. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A platinalemezes előadó és X-Faktor-mentor nemrégiben jelentette be, hogy 2014-es, Neon Lights névre hallgató turnéján csatlakoznak hozzá a fiatal brit csillagok, a Little Mix és Cher Lloyd, valamint a Fifth Harmony.

hirdetés
Izgatottan várja turnéját Demi Lovato

A Heart Attack énekesnőjével a Billboard riportere beszélgetett, akinek kifejtette véleményét az újdonsült lánycsapatról. „Nőuralom van. Segítettem a Fifth Harmony létrehozásában, és egy évvel később a listákat ostromolják, szóval nagyon örülök nekik. Ez annyira szürreális.” Majd hozzátette: „A csapatban mindenkinek erőteljes hangja van, mindannyian tudnak énekelni, szóval tetszik az ötlet, hogy együtt induljunk turnéra.”

Az X-Faktor 21 éves mentora kifejtette turnéjával kapcsolatos terveit is. „Hatalmas bulit szeretnék csinálni, de nem akarom, hogy le legyen korlátozódva arra, hogy csak popslágereket adok elő. Most találjuk ki, hogy ez milyen eszközökkel legyen megoldva, és mivel az, hogy játszom hangszereken, sokkal jobban megkönnyíti a helyzetet.”

„Ha minden jól megy, hozom az összes slágerem és azokat a dalaimat, amikre a legbüszkébb vagyok, és a leginkább jelképezik a stílusomat. Ilyen például a Heart Attack, vagy az In Case, aminél csak én és a zongorám leszünk. Ez az üzenet, amit szeretném, hogy az emberek meghalljanak, hogy sokkal több fülbemászó dalom van annál, mint amik megjelentek kislemezként. Azt szeretném, ha az albumom nagyobb figyelmet kapna. Ezért is olyan inspiráló Ed Sheeran – zárta mondandóját Lovato.

2013 hatalmas év Lovato számára, amellett, hogy megjelent az új albuma, turnézott, és az X-Faktoron dolgozik, hamarosan megjelenik első könyve, és vendégszereplő lesz a Glee 5. évadában, amiben október 2-án debütált, Santana (Naya Rivera) szerelmeként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek