Starity

Klippremier: Rihanna — Pour It Up

2013. október 03. 06:06   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A provokatív videoklip az énekesnő legutóbbi albumának harmadik kislemezes dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Rihanna — Pour It Up

Rihanna nem sieti el a dolgokat manapság. Már megszokhattuk a korábbi években, hogy igen gyors tempót diktál a zenében: évenkénti albumok, újabb kisfilmek. Most azonban mintha lelassított volna, ugyanis a hetedik stúdióalbumának harmadik kisfilmje, a Pour It Up csak ma jelent meg hosszas várakozások után. A videoklip a Pour It Up című dalhoz készült, melynek forgatását már májusban elkezdték, az eredmény azonban most került fel a videómegosztóra.

A klip igen túlfűtöttre sikerült, teljesen igazodott a dal tartalmához: olyan híres sztriptíztáncosok szerepelnek a videóban, mint Candace Cane vagy Secret Monelli, de Rihanna provokatív külseje sem maradhat figyelem nélkül.

A videó érdekessége, hogy Rihanna nagyban kivette a részét a rendezésből, karrierje során először. A videó bizonyára nem marad szó nélkül, és valószínű, hogy igen megosztó fogadtatásban fog részesülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek