Starity

Súlyos pert vesztett Michael Jackson családja

2013. október 03. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 50 évesen elhunyt legenda haláláért Conrad Murray-t, az énekes egykori orvosát hibáztatják, akinek megbízóját, az AEG Live-ot perelte a híres família.

hirdetés
Súlyos pert vesztett Michael Jackson családja

Öt hónapos pert zárt le a Los Angeles-i bíróság a 2009-ben tragikusan elhunyt Michael Jackson ügyében. Az énekes családja Conrad Murray, MJ egykori orvosának megbízóját, az AEG Live-ot perelte be egymilliárd dollárra, mivel úgy találták, ők is hibásak szerettük haláláért. Az testület úgy határozott, a koncertszervező vállalatot nem terheli semmiféle felelősség a poplegenda megrendítő végzetéért.

„Az esküdtszék döntése az AEG Live mellett állt ki. Bár Michael Jackson halála borzalmas tragédia volt, nem a cég tehetett róla” – nyilatkozta Marvin Putnam ügyvéd, aki részt vett a szerdán tartott 4 órás tárgyaláson, mely az áprilisban kezdődött per végére tett pontot.

A bűnügyi vizsgálat szerint Mike vesztét az az embertelen mennyiségű gyógyszer okozta, melyet az e hónap végén szabaduló orvos – aki egyébként luxuskörülmények között, mobiltelefonnal és televízióval ül a rácsok mögött – írt fel neki felelőtlenül. Conrad Murray négy évet kapott 2011-ben, ám jó magaviseletéért már 28-án elhagyhatja a megyei börtönt, ami újabb arcon csapás a családnak, mely kénytelen volt végighallgatni mindazt a rosszat, mellyel szerettük emlékét sújtották a tárgyalóteremben. Az orvost nem szándékos emberölés ügyében találták bűnösnek két éve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek