Starity

Jön a Fűrész 7

2010. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezik az új rész, a hetedik epizód, új csavarral. Az új film 3D-ben lesz látható. A 7. Fűrész film az USA-ban október 22-én kerül mozikba, és Costas Mandylor biztosan vissza fog térni a színészek között, mint ahogy természetesen a Jigsaw-t alakító Tobin Bell is kap szerepet benne.

hirdetés
Jön a Fűrész 7

Érdekes párharc tűnt kibontakozni azon bejelentés nyomán, hogy Paramount október 22-re tűzte ki a Paranormal Activity 2 premierjét, hiszen az időpontot immáron hetedik éve a Fűrész filmek sajátították ki. Így szégyenszemre, többek között az új Halloween filmek is augusztusi premiert kaptak az október végi helyett.

Úgy tűnik, hogy a Paramount képesnek érzi a Paranormal Activityt a Fűrész legyőzésére, azonban ennek a tervnek keresztbe tehet, hogy a Lionsgate úgy döntött, hogy érvényesíti opcióját Kevin Greutert rendezőre, s az eredetileg kijelölt David Hackl helyett őt kéri fel a Fűrész 7 3D rendezésére. A rendező nélkül maradt Paranormal Activity 2 sorsa ezzel kissé bizonytalanná vált, hiszen minden azon múlik, hogy a stúdió képes-e találni rendezőt, hogy rohammunkában neki lehessen látni a produkciónak.

Jelen állás szerint az Egyesült Államokban egy időben láthatják Machetét és az új Fűrész filmet is. Kérdés, hogy a Korhatár Bizottság is így gondolja-e, s nem fogja-e valamelyik film bemutatóját megakadályozni.

Úgy tűnik, hogy a Budapest Film ismét csak megpróbálkozik pár, a rajongók által igencsak várt film korai premierjével, hiszen a forgalmazó előzetes tervei alapján mind a Machete, mind a Fűrész hetedik része, a Fűrész 3D az amerikai premierrel egy időben kerülhet itthon moziba. Ez azt jelenti, hogy Robert Rodríguez filmje szeptember másodikától, míg a Fűrész 3D október 21-től arathat sikert itthon – vagy bukhat meg.

Hogy melyik a valószínűbb, azt mindenki eldönti, azonban mint tudjuk, az előzetes tervek az utolsó pillanatig változhatnak. A Budapest Film tavaly a Fűrész 6-ot is a világpremier környékén tervezte bemutatni, azonban a Korhatár Bizottság, miután megtekintette a filmet, úgy döntött, hogy az nem való a magyar nézőknek, és az V-ös kategóriába sorolta, közvetve megakadályozva ezzel a forgalmazását. (Akkor még ugyanis egy V-ös filmért többszörös adóterhet kellett fizetni a bemutató után.)

Amerikai premier: 2010. október 22.
Hazai premier: 2010. október 21. (még nem végleges)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek