Starity

Új előzetes érkezett Paul Walker drámájához

2013. október 03. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új előzetes jelent meg Paul Walker, a Katrina hurrikán idején játszódó Hours című drámájához.

hirdetés
Új előzetes érkezett Paul Walker drámájához

Paul Walker 2012-ben forgatott Hours című filmje a Katrina hurrikán idején játszódik, egy kiürített kórházban.

A várandós nejét kórházba kísérő Nolant sokként éri imádott feleségének (Génesis Rodríguez) elvesztése, ráadásul azzal is szembesülnie kell, hogy az időközben New Orleansra lecsapó hurrikán teljesen lebénítja a várost, így az evakuált kórházban egyedül marad inkubátorra szoruló, koraszülött kislányával. A kétségbeesett apa mindent elkövet, hogy kislányát a remélt segítség megérkezéséig életben tartsa, ami nem egyszerű, mivel az áram nélkül maradt kórházban egy kézi meghajtással működő áramfejlesztővel kénytelen boldogulni, és a várost elárasztó fosztogatókkal is meg kell küzdenie.

Paul szívéhez nagyon közel áll a történet, mivel ő is egy kamaszlány édesapja, így könnyebben bele tudta élni magát a kétségbeesett Nolan szerepébe. Saját állítása szerint a való életben a lehetetlent is megpróbálná, hogy megmentse kislánya életét.

Az izgalmasnak ígérkező drámát a márciusban megrendezett South by Southwest Filmfesztiválon mutatták be, az érdeklődők számára pedig december 13-ától lesz megtekinthető az amerikai filmszínházakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek