Starity

Dave Hester pert nyert az A&E ellen

2013. október 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Historyn futó, nagy sikerű sorozatból nemrégiben távozott Dave Hester a rajongók legnagyobb megdöbbenésére, ám mindeddig csak találgatni tudtunk, hogy miért...

hirdetés
Dave Hester pert nyert az A&E ellen

A 2010 óta futó sorozat napjainkra egyre nagyobb nézettségnek örvend, mely arány nagyban köszönhető a széria közkedvelt szereplőinek, így Dave Hesternek, Barry Weissnak, Darrell Sheetsnek, Jarrod és Brandi Schulznak, valamint az aukcióvezető Dan és Laura Dotsonnak.

A sorozat nemrégiben tért vissza a legújabb évaddal, ám sokan meglepődéssel konstatálták, hogy a szarkasztikus, olykor nagyzoló Dave Hester eltűnt a brigádból. Kisebb-nagyobb utánajárást követően megtudtuk, hogy Dave egy jogellenes felmondásos pert folytatott az őt foglalkoztató amerikai csatornával, az A&E-vel.

A perben befolyással rendelkező bíró, Michael Johnson elutasította a csatorna vádját, miszerint a reality-sztár akadályozta volna a csatorna üzelti ügyeit.

„A felperes szerződése kifejezetten helytállónak bizonyul, így az alperest nem terheli kötelezettség a felperessel szemben az együttműködéssel töltött időszakra vonatkozóan. A felperes a pénz miatt indított pert és nem amiatt, mert nem tett volna eleget a megállapodásnak a munkával töltött időszak alatt az alperes” – olvashatták a bennfentesek a bírói értesítésben.

A RadarOnline-nak azt is sikerült megtudnia, hogy Dave-et mégis megbüntették, így neki kell viselnie a 750.000 dolláros perköltséget, mellyel többek között az általános károkat és további büntető jellegű kártérítést kell fizetnie, amiért a csatorna kárára tett becsmérlő nyilatkozatot nemrégiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek