Starity

Cassadee Pope saját műsort kapott a CMT-n

2013. október 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenő Frame By Frame albumához a countryénekesnő, Cassadee Pope saját műsort kapott a CMT-n, amely szeptember 30-án startolt!

hirdetés
Cassadee Pope saját műsort kapott a CMT-n

A The Voice című, amerikai tehetségkutató műsor harmadik évadának nyertese, Cassadee Pope új albuma, a Frame By Frame október 8-án jelenik meg hivatalosan, ám a lemezzel egy saját minisorozatot is indít a fiatal énekesnő.

Cassadee így nyilatkozott a műsorral kapcsolatban: „A Country Music Televízió (CMT) talált meg és adott egy olyan lehetőséget, hogy saját show-t indítsak. Őszintén szólva, be kell hogy valljam, először nem akartam elfogadni a lehetőséget, mert nem akartam eltántorítani magam mellől a rajongóimat egy realityshow-val. De amint elkezdtünk róla részletesebben beszélni, rájöttem, ez nem egy szimpla mindennapi realityműsor lenne. A műsor nyers, határozott és nagyszerű.”

A műsor a Frame By Frame címet viseli, csakúgy, mint közelgő lemeze, az első epizódot pedig szeptember 30-án láthatták először az Egyesült Államok-beli CMT csatornán a rajongók. A sorozat minden héten egy-egy epizóddal mutatja be a countryénekesnő életét.

Cassadee jelenleg is elfoglalt, nemrég zajlott le saját turnéja, valamint jelenleg is az utakat járja, emellett pedig fotósorozat is készült albumának új dalaihoz. Az új album kedden (október 8-án) jelenik meg, az elmúlt hónapban pedig újabb két dal jelent meg róla: a Proved You Wrong és a Champagne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek