Starity

A burok sztárja az új Star Warsban?

2013. október 05. 12:12   |   Szerző: Eszchan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rengeteg pletyka után végre megerősítették, hogy tényleg részt vett egy Star Wars-meghallgatáson.

hirdetés
A burok sztárja az új Star Warsban?

Saoirse Ronan az Empire magazinnak számolt be a meghallgatás részleteiről, bár sokat ő se mondhatott – azért már ez is több a semminél.

„Igen, részt vettem a Star Wars 7. részének meghallgatásán... Nem tudom, mit mondhatnék most. Úgy értem, mindenki más is ott volt. Mindenkit meghallgattak. Nagyon sok olyan ember volt ott, akit ismerek. Szerintem J. J. [Abrams, a rendező] átvizsgálja az egész Földet, hogy megtalálja a megfelelő embert.”

„De senkinek semmi elképzelése nincs, hogy mi ez és senki nem olvasta a forgatókönyvet. Úgyhogy bementem és meghallgattak. Erre gondoltam: »Tudod, mit? Még ha nem is kapom meg a szerepet, nagyon élveztem a meghallgatást, és hogy eljátszottam, hogy előveszek egy fénykardot. Nagyszerű volt. Fénykard! Star Wars!«

A pletykák szerint a színésznő Han Solo és Leia hercegnő lányának a szerepére esélyes. Mit gondoltok róla? Szívesen látnátok őt egy Star Wars-filmben? Ha esetleg nem, akkor kik azok, akiket beválogatnátok?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek