Starity

Íme, a Sebestyén–Vadon páros új műsorának plakátja

2013. október 05. 12:12   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sebestény Balázs és Vadon János, a megszokott páros most új műsorban csillogtathatja meg tudását és humorát. A showműsor a Vundersön és Zuperszexi nevet kapta, melyet október 13-án tekinthetnek meg a nézők.

hirdetés
Íme, a Sebestyén–Vadon páros új műsorának plakátja
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Mint minden új műsort, természetesen ezt is reklámozni kell, így a készítők és a műsorvezetők sem haboztak: már el is készült a plakát. Igen meglepő lett, hisz Balázs letolt nadrággal pózol a kameráknak, és kilátszik rikító, kék alsóneműje is. Ha ez még mind nem lenne elég, Vadon Jani az ő férfiasságát figyelgeti.

Balázs elmondása szerint büszke erre a piszoáros képére, holott a rádiós Rákóczi Feri szembesítette a két fenegyereket arról, hogy többen nála méltatlankodnak az ízléstelen kép miatt.

„Örülök, hogy az alsógatyán rágódnak, a reklám elérte a célját” – mondta Balázs, akivel az RTL Klub producere is egyet értett.

„Engem annál nagyobb öröm nem érhet, hogy a rádióban Rákóczi Feriék beszélnek a műsorról. Szerintem ez a kép az ízléstelenségtől teljesen távol áll” – nyilatkozta a Borsnak Herman Péter producer.

Akár ízléstelenség, akár nem, az biztos, hogy nem mindennapi hirdetésről van szó.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek