Starity

Csobot Adél visszaült az iskolapadba

2013. október 05. 14:02   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csobot Adél, a 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje egy kis időre otthagyta a színpadot, mivel le kell tennie az érettségijét.

hirdetés
Csobot Adél visszaült az iskolapadba
Fotó: Facebook

Csobot Adél idén júniusban ballagott el nagykárolyi középiskolájából, de az X-Faktor miatt nem tudta lerakni az érettségit. Szeptember végén újra iskolába ment, ezért le kellett mondania a fellépésekről.

Hónapokkal ezelőtt elvállalt egy szerepet Détár Enikő oldalán a R.A.M. Colosseum Makrancos Kata című musicaljében, viszont a próbákra nem tudott elmenni a nappali oktatás miatt, ezért visszamondta. Tudta, hogy nehéz helyzetbe hozza a csapatot, de úgy vélte, a tanulás fontosabb, mint a szereplés.

„A darab próbái túlságosan későn kezdődtek a bemutatóhoz képest, így azokat sajnos nem tudtuk összeegyeztetni Adél iskolai elfoglaltságával. Ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal érettségizik. Néhány fellépést is le kellett mondanunk az iskola miatt. Most a tanulás a legfontosabb” – nyilatkozta Adél menedzsere, Pusztai Olivér a Borsnak.

Az énekesnő nem kívánt nyilatkozni, és az intézmény is leszögezte, hogy normális diákéletre kérték Adélt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek