Starity

Érkezik a francia színész újabb rendezése

2013. október 06. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia színész, Guillaume Canet, aki már rendezői képességeit is megmutatta pár alkalommal, most ismét a rendezői székben foglalta el helyét.

hirdetés
Érkezik a francia színész újabb rendezése

A francia származású színész karrierje során már több nagy sikerű filmben feltűnt mint főszereplő, de volt olyan alkotása is, amit saját maga rendezett, ilyen említésre méltó A bálványom című vígjáték-dráma, amiben a rajta kivül akkori felesége, Diane Kruger is feltűnt.

A múltban Canet három rövidfilmet, valamint három igen rangos és nagy sikerű filmet rendezett, bár tény, hogy munkái eddig nem szerte a világon voltak elismertek, de az új szereplőgárdát nézve, akiket megszerzett a Blood Ties filmhez, nagy a gyanú arra, hogy ezúttal sikerülni fog neki a nagy áttörés.

A Blood Ties című krimi-dráma szereplőgárdája olyan neveket tartalmaz, mint Mila Kunis, Zoe Saldana, James Caan, Clive Owen és a színész/rendező jelenlegi barátnője, Marion Cotillard, aki nem mellesleg a Canet által rendezett 2010-es, Apró kis hazugságokban is főszerepet játszott.

A filmet már bemutatták a Cannes-i Filmfesztiválon, de a hivatalos mozipremier október 30-án lesz Franciaországban. Svájcban szeptembertől, a holland mozik október 31-étől játsszák, míg Mexikóban november 1-jén kerül bemutatásra, Magyar premierről nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek