Starity

Díjat nyert Tom Mison és a halott macskája

2013. október 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb elismerésben részesült a Sleepy Hollow sztárja, Tom Mison. Néhány órával ezelőtt a Southampton Filmfesztiválon díjat nyert.

hirdetés
Díjat nyert Tom Mison és a halott macskája

A többszörös díjazásban részesült Dead Cat című független film tovább folytatja hódító útját: nemrégiben a mexikói Oaxaca FilmFesten és az Egyesült Királyság-beli Cambridge-i Filmfesztiválon mutatták be, ma a Southhampton-i, hamarosan pedig az Indie Spirit Filmfesziválon is a nézők elé kerül.

A Southampton Filmfesztivál során a film négy díjat zsebelt be – a Legjobb haj és smink, a Legjobb mellékszereplő (Tom Mison) és a Fesztivál legjobb filmje kitüntetést is megkaparintották.

Néhány hét múlva a Naples Nemzetközi Filmfesztiválon vetítik Floridában november 7–10. között. A kritikusokat elragadtatta a történet, Owen Baker az évtized egyik legviccesebb alkotásaként jellemezte.

A film középpontjában két szerelmes, Michael és Kristen állnak, de kiemelkedő szerepet kap Tim, Marco és Sam is, akiket Tom Mison, Johnny Palmiero és Sam Bern formálnak meg. A szerelemről és életre szóló barátságokról szóló komédia forgatókönyvét Stefan Georgiu-nek és Sam Bernnek köszönhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek