Starity

Újra szingli David Gandy

2013. október 07. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Gandy és barátnője, Samantha Barks már másodjára szakítottak, és úgy tűnik, hogy most végleg.

hirdetés
Újra szingli David Gandy

David és Samantha először júliusban jöttek rá, hogy nem valók egymáshoz, de nem sokkal utána újra egymásra találtak, ám románcuk nem tartott sokáig, hiszen a brit modell és A nyomorultak színésznője külön folytatják életüket.

Egy informátor a következőket nyilatkozta a Daily Mirrornak: „Mindketten, Samantha és David is nagyon elfoglaltak mostanság a karrierjüket nézve. David mint modell nagyon elfoglalt a sok utazással, és Samantha is sokat ingázik az Államok és Ausztrália között, a karrierje érdekében.”

A bennfentes azt is hozzátette, hogy a karrierjük és időbeosztásuk miatt szinte lehetetlen volt, hogy találkozzanak. David – aki májusban kezdett el randizni a barna szépséggel – szingliként érkezett New Yorkba, ahol találkozott Samanthával.

David korábban azt nyilatkozta, hogy a nyár alatt Los Angelesben és New Yorkban akad munkája, és azt is elmondta, hogy nem fog Samantháért kitérőutat tenni, ha találkozni fognak, akkor az úgy lesz, de ha nem, az sem fogja meggyötörni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek