Starity

Ariana Grande megcsalta korábbi barátját

2013. október 07. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana és exbarátja augusztusban mentek szét, most pedig kiderült a szakítás valódi oka. Jai Brooks a Twitteren öntötte ki a szívét.

hirdetés
Ariana Grande megcsalta korábbi barátját

Ariana Grande és Jai Brooks majdnem egyéves kapcsolata augusztusban ért véget, akkoriban rengeteg lehetséges ok felmerült, vajon miért is ment szét a sztárpár. Sokak szerint Brooks nem tudta elviselni, hogy barátnője Justin Bieberrel barátkozik, ám más állítások szerint egyszerűen tompult szerelmük. Az állítások közül egyik sem igazolódott be, ugyanis Grande megcsalta barátját Nathan Sykesszal. Jai Brooks a Twitteren számolt be a történtekről:

„Igen, megcsaltak. Igen, szörnyen esett. Igen, másért hagytak el. Ha egyszer megcsalnak, soha nem szabad visszanézned, de én megtettem, mert nem voltam kész feladni a szerelmet és azt, ami a mindenem volt. Nem voltam kész feladni azt az egyetlen dolgot, ami mosolyt csalt az arcomra minden egyes nap.”

Később Nathan Sykesról is tett megjegyzést, ezzel mindenki számára világossá vált, kiért is hagyta ott Grande szerelmét.

„Lehet, hogy Nathan egy kedves pasas, de amit tett, az egyáltalán nem helyénvaló. Nagy hatással volt az életemre, hogy nem becsülte a kapcsolatomat, a tettei miatt nem voltam képes eténként azzal a gondolattal lehunyni a szemem, hogy a világ egy gyönyörű hely. Nathan, ha olvasod ezt, amikor a karodban tartod őt, jobban teszed, ha erősen fogod, mert a világomat tartod a kezeid között.”

Pár sorral lejjebb megemlítette, hogy nem azért mesélt el mindent interneten keresztül, hogy ezzel bárkit is megszégyenítsen, egyszerűen nem érezte igazságosnak, hogy valaki utákozó üzenetekkel bombázza, mikor semmi rosszat nem tett. „Egyszerűbb, ha most tisztázom, minthogy egész életemen át úgy éljek, hogy senki nem tudja az igazságot” – írta.

Továbbá elárulta, hogy még most is borzasztóan szereti és hiányzik neki, kész továbblépni: „Kezdek újból talpraállni és ismét mosolyogni. El kell kicsit gondolkoznom magamon, és azon, hogy a saját érdekeimet is szolgáljam. [..] Kérlek, vessünk véget a törelten kérdések sorozatának és tegyük a múltat magunk mögé. Köszönöm azoknak, akik támogattak és ott voltak nekem minden nap.”

A páros egyébként ma ünnepelte volna egyéves évfordulóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek