Starity

Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje

2013. október 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne ismét egy új dallal örvendeztetett meg minket, amit férjével, Chad Kroegerrel énekel fel.

hirdetés
Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje

A dal az előző két kislemez stílusához képest igencsak eltérő. Míg az első két dal a pop-rock hangulatát tükrözi, a Let Me Go inkább hasonlítható egy popballadához. A dal egy elbukott szerelemről szól, amit ideje elengedni.

Avril nemrég megosztotta a Twitteren, hogy nagyon izgatott az új dal miatt, és október 15-étől lesz hivatalosan is letölthető. Először egy Los Angeles-i rádióban debütált, hazai időszerint 17.30-kor.

Avril még azt is hozzátette, hogy a Here's to Never Growing Up és a Rock N' Roll nem tükrözi teljesen az új, novemberben megjelenő album hangulatát.

Azt még nem tudni, hogy a Let Me Go lesz-e a harmadik kislemez, vagy csak azért hozták nyilvánosságra, hogy egy kicsit jobb képet kapjunk az új lemezről, mindenesetre a rajongók rettenetesen örülnek az új, közös duettnek. Az új, Avril Lavigne névre keresztelt album már előrendelhető, de hivatalosan csak november 5-én kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek