Starity

X-Faktor 2013: megvan a tizenkét döntős!

2013. október 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este Tóth Gabi és Alföldi Róbert döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

hirdetés
X-Faktor 2013: megvan a tizenkét döntős!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Alföldi Róbert mentorsegédjével, Keresztes Ildikóval várta a Mentorok Házába jutott hat versenyzőt. „Semmi másra nem fogok figyelni, továbbra se, mint amire eddig: eredeti legyen az, amit látok és hallok” – mondta Alföldi Róbert a produkciók előtt.

Az erős mezőnyből Alföldi Róbert a Mentorok Háza első estéjén nem tudott választani. „Én erre alszom még egyet” – fejezte be a napot a mentor.

A másnap meghozott döntése értelmében Batánovics Lili (20), Eckert Anikó (20) és Péterffy Lili (18) azok a tehetséges énekesek, akik a hat lány közül bekerültek az élő show-ba.

Nem volt könnyű meghoznia a döntést Tóth Gabinak sem, akinek segítségére volt a döntésben testvére, Tóth Vera is. A mentornak hét fiú közül kellett kiválasztania azt a hármat, akik már az élő show-ban bizonyíthatnak.

„Nagyon erős a mezőny és nagyon kemény dolgotok van, mert heten vagytok” – mondta Tóth Gabi, aki hosszas mérlegelés után választotta ki azt a három énekest, akik számára az élő show-ban folytatódik az X-Faktor.
Csordás Ákos (20), Szabó Ádám (21) és Tóth Marcell (17) döntősök a fiúk közül.

Jövő szombaton és vasárnap már a legjobb 12 produkció bizonyíthat az élő show-ban, amely után az RTLII-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben.



Péterffy Lili és Bozsek Márk is bejutott / Fotó: RTL Klub/SajtóKlub/Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek