Starity

Rékasi Károly Pikali Gerdát szereti!

2013. október 08. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta megy a Rékasi–Détár házasság sorsának találgatása, és nemrég a színészt Pikali Gerdával hozták szóba. Rékasi Károly most kijelentette, hogy Pikali Gerdát szereti.

hirdetés
Rékasi Károly Pikali Gerdát szereti!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Mivel már sokan kíváncsiak voltak arra, hogy mi történik éppen Rékasi Károlyékkal (beleértve ebbe Détár Enikót és Pikali Gerdát is), a színész elárult mindent – bár vannak, akik azt mondják, azért tette, mert már unta, hogy mindig a címlapon találta magát.

Rékasi Károly, a Barátok Közt sztárja elárulta, hogy Détár Enikővel igenis megpróbálták rendbehozni a házasságukat, hisz egyszer vissza is költözött családjához, ám ez nem jött össze, ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni.

„Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük – kezdte Rékasi Károly. – Hogy a január óta tartó, általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak. Ez a kísérlet kudarcot vallott.”

Majd végül mindent elárult a kíváncsiskodó embereknek: „Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek