Starity

Nagypapa lett Ian Somerhalder!

2013. október 09. 16:04   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc vámpírunk folyamatosan informálta a rajongókat a történésekről, míg végül örömmel osztotta meg, hogy megszülettek Nietzsche kölykei.

hirdetés
Nagypapa lett Ian Somerhalder!

Már nem is kérdés, Ian mennyire szereti az állatokat, hiszen számos cselekedete alátámasztja, hogy ő nemcsak reklámfogásként segít rajtuk, hanem mert ez a szívéből jön: például létrehozta az Ian Somerhalder Alapítványt, most pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy kis kedvence és kölykei biztonságban legyenek.

Nemrég számoltunk be arról, hogy Ian Somerhalder „nagypapa” lesz, ugyanis a kutyusról, akit még a nyár folyamán vett magához és ezzel meg is mentett, kiderült, hogy vemhes.

A napokban már a Damon Salvatore-t alakító színész is nagy izgalommal várta, hogy világra jöjjenek a kölykök. Twitter-oldalán megosztotta rajongóival, hogy már csak órák kérdése, valamint hogy ő is felkészült a szülésre, mivel újraolvasta a szülési technikákat is.

Néhány órája pedig feltöltött egy képet a következő szöveggel: „Élőben a szülődobozból! Lihegés, nyomás, összehúzódások – Wow. Minden nőtől –legyen az bármilyen faj tagja – eldobom az agyamat! Hihetetlen, hogy az anyukák mi mindenen mennek keresztül! Szeretetemet küldöm minden anyukának – az egész világon.”

És még egy jó hír a Nian páros kedvelőinek. Bár az a hír terjedt el, hogy Nina és Derek Hough egy párt alkotnak, több tény is azt igazolja, hogy Nina Dobrev és Ian kapcsolata valóban baráti maradt. Nemrégiben a színésznő gratulált Iannek a Visionaries díjához, most pedig Nina osztotta meg az első képet Nietzschéről és kiskutyáiról: „Kicsi Nietzschék születése... Milyen gyönyörű és egyszerre ijesztő dolog is a tanúja lenni...Ez az élet csodája...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek