Starity

Floor Jansen a Nightwish új énekesnője

2013. október 09. 16:04   |   Szerző: Falling Awake

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda két új taggal is bővült, akik részt vettek az Imaginaerum turné koncertjein — ma végre hivatalossá vált a hír: Floor marad a zenekarban.

hirdetés
Floor Jansen a Nightwish új énekesnője

Október óta hangos a Nightwish rajongók háza tájéka, ugyanis a hónap elején távozó Anette Olzont a holland Floor Jansen (ex-After Forever, ex-Revamp) helyettesítette a turné alatt. Rengeteg találgatás folyt, vajon ki is lesz az új frontasszony. A döntést ma közölték a rajongóikkal a banda tagjai.

Mostantól egy hatfős banda lesz a Nightwish. Mrs. Floor Jansen, a kapitány és Mr. Troy Donockley is teljes tagja lett a zenekarnak. Eredetileg 2014-ig várni akartak a teljes sor bemutatásával, de az elmúlt év tisztán megmutatta nekik, hogy Troy és Floor remekül beleillenek a kirakósukba.

Floor és Troy is válaszolt: mindketten remekül érezték magukat a turnén, és leírhatatlan, amit éreznek, hogy teljes tagjává váltak a zenekarnak. Számukra nagyon sokat jelentett az eddigi együttműködés, és alig várják, hogy folytatódjon. Floor így fejezte ki magát: „Volt egy álmom..és ez az!”

A banda ezenkívül közzétette a november 29-én megjelenő dokumentumfilmjük, a Showtime, Storytime bemutatóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek