Starity

Tom Mison példaképként tekint Cranstonre

2013. október 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárját lenyűgözi Bryan alakítása és odáig van a Breaking Bad sorozatért.

hirdetés
Tom Mison példaképként tekint Cranstonre

Bryan Cranston a Breaking Badben figyelemre méltó. Látni, ahogy a Már megint Malcolmból hirtelen átvált Walter White szerepébe, egyenesen lenyűgöző. Egy: nagyon jó látni, hogy egy színésznek ez megadatott, kettő: maximálisan ki is használta a lehetőséget. Mesteri volt a játéka, istenem, egyszerűen lenyűgöző” – áradozott a Totál szívás sztárjáról Tom Mison.

A színésznek is megadatott a nagy lehetőség, hiszen a színpadi és rövidfilmes szerepek után debütált egy nagyszerű értékelésekkel rendelkező sorozatban, ráadásul a női szíveket is egy csapásra meghódította. Ennek ellenére könnyen elbizonytalanodik:

„Ugyanakkor nem-e csüggeszt el, hogy egy színész ilyen fantasztikusan teljesít? Nos, néha azt gondolom, ha látom valaki előadásmódját: »Kész, én feladom. Ezt nem tudom felülmúlni. Jobb, ha feladom.« Persze ott van az a kategória, amikor arra gondolsz: »Ó, istenem, igen, meg akarom próbálni én is. Olyan akarok lenni.« És Bryan Cranston az az ember, aki szívesen lennék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek