Starity

Felfelé ível a Midnight Red karrierje

2013. október 13. 17:05   |   Szerző: GeorgiaRoseMNR

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja jelent meg legújabb klipjük a Take Me Home, ami rövid idő alatt elérte a több mint 2 milliós nézettséget. A banda sikert-sikerre halmoz, népszerűségük egyre csak nő és nem csak az USA-ban, hanem Európában is hódít a RedHead-láz.

hirdetés
Felfelé ível a Midnight Red karrierje

Világszerte egyre nagyobb hírnévnek örvend a Midnight Red. A banda a napokban fejezte be rádiós körútját, de alig néhány napon belül újra színpadra állhatnak, ugyanis kezdetét veszi az MTV Artist To Watch turné, amin kedvenc fiúink is részt vesznek olyan előadók mellett, mint Austin Mahone, Becky G vagy a W3 The Future.

Emellett a News Radio egy interjú keretében Amerika hivatalos fiúbandájának titulálta a csapatot: „Amíg a One Direction és a The Wanted Európát nevezheti az otthonának, addig a Midnight Red tagjai ízig-vérig amerikaiak – írja a rádió a hivatalos honlapján, a fiúk pedig boldogan osztották meg a Twitteren a hírt, hogy rajongóik is velük együtt örülhessenek.

Hivatalos Twitter-oldalukon egyébként nem csak az előbb említett bókot tették közzé, hanem előző, róluk szóló cikkünket is, melyre egy magyar rajongónak köszönhetően lettek figyelmesek.

A banda sikerét az is bizonyítja, hogy pár nappal ezelőtt a Billboard hivatalos oldalán leközölt egy cikket a csapatról. A fiúk büszkén meséltek a banda megalakulásáról és arról, mennyire örülnek, hogy producerükkel, RedOne-nal dolgozhatnak. „Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy vele dolgozhatunk a 2101 Recordsnál, valamint a Capitolnál. RedOne a felelős számos híres előadóért – Lady Gaga, Pitbull – csak, hogy párat említsünk – mondja Joey Diggs.

Az már biztos, hogy az öt fiú töretlenül halad előre és csillaguk egyre csak fényesedik. Ezen sikerek mellett, hamarosan újabb fotósorozatok is napvilágot látnak a csapatról, a BOP and Tiger Beat magazin és a NoH8 kampány jóvoltából, amihez a Midnight Red is lelkesen csatlakozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek