Starity

Férjhez megy Hayden Panettiere

2013. október 10. 05:05   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalos: a nehézsúlyú bajnok boxoló, Wladimir Klitschko eljegyezte Hayden Panettiere színésznőt!

hirdetés
Férjhez megy Hayden Panettiere

A Nashville sztárja az amerikai Élőben Kellyvel és Michaellel című műsorban beszélt az eljegyzésről.

Miután a nyár folyamán találgatások keltek szárnyra arról, hogy vajon tényleg egy eljegyzési vagy esetleg egy más jellegű gyűrűt hord-e a gyűrűsujján a 24 éves színésznő, sem ő, sem barátja nem kívánta megerősíteni vagy cáfolni a pletykákat.

De nemrégiben Hayden adott egy interjút, amelyben egy élő boát viselt azért, hogy a frászt hozza Michael Strahanra, aki fél a kígyóktól. A másik műsorvezető, Kelly Ripa, azonban nem csak a kígyótól volt izgatottabb az átlagosnál:

„Kicsit zavarban vagyok... nemcsak a kígyó miatt, hanem mert van egy hatalmas gyémántgyűrű az ujjadon. Nem vagyok biztos benne, hogy be akarsz-e jelenteni valamit...Ez (a gyűrű) jelképez valamit, valaminek az ígéretét jelenti?” – kérdezte a műsorvezető.

„Lehet, hogy... úgy értem, azt hiszem, ez magáért beszél” – válaszolta Hayden. Majd Kelly feltette a nagy kérdést: „El vagy jegyezve?” Amelyre a következő választ kapta: „Igen, eljegyeztek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek