Starity

Bridgit karriere felfelé szárnyal

2010. augusztus 22. 18:06   |   Szerző: bridgitmendler97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bridgit sztárként él, mióta megkapta a Good Luck Charlie főszerepét. Bridgit már régebb óta szerepel a tévében, de mivel komolyabb szerepei nem igazán voltak, ezért nem volt olyan ismert.

hirdetés
Bridgit karriere felfelé szárnyal

Bridgit Mendler élete teljesen megváltozott, mióta a Good Luck Charlie című sorozatban megkapta Teddy Duncan szerepét.

„Furcsa nekem még, hogy az emberek felismernek az utcán, és fotót szeretnének velem készíteni, vagy aláírást kérnek” – mondta.

Kiderült, hogy a Disney Channel már tervezi a Good Luck Charlie című filmet is. A színésznő szerepelt már a Good Luck Charlie előtt több filmben és sorozatban, de nem volt olyan híres, mert leginkább kisebb szerepei voltak.

A Disney most új filmet készít, melynek címe Lemonade Mouth (magyarul: 'Limonádészáj'), melyben
 Bridgit egy Olivia nevű lányt fog alakítani, valamint szerepelni fog még benne a Zeke és Luther sorozatból ismert Adam Hicks. A film Peter Hughes regénye alapján íródott.

Történetében öt tini egy büntetésben ismerkedik össze, és csinálnak egy garázsbandát, ahol vicces hangszereken játszanak. A banda egy iskolai csatát is vív, hogy megmentsék a limonádéautomatát, mely később a csapat kabalája lesz.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek