Starity

Kardashianék válnak!

2013. október 10. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kardashianék szülei válnak – több mint 22 együtt töltött év során. A dolog megdöbbentette a rajongókat, pláne úgy, hogy Kris Jenner már hónapokkal ezelőtt beadta a válókeresetet, hogy Bruce-szal végleg szétmenjenek.

hirdetés
Kardashianék válnak!

22 év együtt töltött év, két közös, valamint öt nevelt gyermek, közös sikerek, karrier, pénz, csillogás sem elég ahhoz, hogy Bruce Jenner és (hamarosan ex) felesége, Kris Jenner továbbra is egy házasságon belül éljenek. A pár állítólag már egy évvel ezelőtt eldöntötte, hogy elválnak, melyet a gyermekeik is tudtak, ám a népszerűségük miatt nem léptek, csupán pár hónapja.

A válás azért is érdekes, mert 2010-ben futott valóságshow-juk alkalmával Bruce elvesztette a jegygyűrűjét, amit azóta sem találtak... állítólag már ekkor zajlottak komolyabb gondok a házasságukban, ám Bruce a kamerák előtt megkérte Krist, hogy újítsák meg házassági fogadalmaikat – sokak szerint mindezt a nézettség növelése miatt.

Az ok? A nyilvánosság számára semmi konkrétat nem mondtak, csupán annyit, hogy szerelmük barátsággá alakult át – ám Bruce máris átköltözött malibui házába, egyedül hagyva a gyerekeit és családját.


Mielőtt még minden médiahajsza elkezdődött: a Kardashian és a Jenner család 1994-ben még boldogan pózolt a kamerák előtt.

„Igen, Bruce és én el fogunk válni és ő már el is költözött a malibui házába. Mindketten sokkal boldogabbak vagyunk így, mindezek ellenére örökké szeretni és tisztelni fogjuk a másikat. Bár ezentúl külön élünk, mindig egymás legjobb barátai fogunk maradni és természetesen mindkettőnk életében a család fogja továbbra is az első számú prioritást élvezni”mondta Kris a kameráknak.

Vajon mi lehet a sietség oka? Két napja lesifotósok kapták lencsevégre Krist, amint Britney Spears exjegyesével, Jason Trawickkal töltött el egy meghitt estét egy Los Angeles-i étteremben, majd közös kocsival is távoztak. Krisnek valóban szeretője lett volna?

Kris újabb lovagja Britney Spears exe, Jason Trawick, akivel már jó pár közös randin is túl vannak.

Egy közös ismerős szerint igen, hiszen több éve külön szobában aludtak és semmilyen testi kapcsolat nem volt már közöttük – csupán a valóságshow-juk kedvéért játszották meg a szerelmespárt.

Az egyetlen nagy gondot a két félnek valószínűleg a válás utáni vagyonelosztás fogja jelenteni, ugyanis mindkettejük számláján milliárdok vannak. Húga, Karen szerint Kris nem fogja hagyni, hogy egy cent is elvesszen a számlájáról, sőt!

„Kris mindene a pénz. A gyerekei életét, a férje és a saját életét is arra tette fel, hogy minél több pénzt keressen és a vakuk kereszttüzében villoghasson. A nővérem mindig ilyen volt, tőlem távol esik az ilyesmi, ám Kris Jenner nem tud Bentley-autók, Louis Vuitton-táskák és Manolo Blahnik-cipők nélkül élni. Gondok voltak a házasságukkal már jó pár évvel ezelőtt – Kris mindig is szeretett inni, ilyenkor gyakran flörtölt lányai, Kourtney és Khloé férjeivel, Scott Disickkel és Lamar Odommel. A valóságshow-jukon kívül kevés kapcsolatot ápol saját családtagjaival” – mesélte Karen, Kris húga.

Kris Jenner nővérétől, Karentől távol áll a médiacirkusz: egyszer sem szerepelt a Kardashian-show-ban, habár napi szinten tartja a kapcsolatot Kris gyerekeivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek