Starity

Klippremier: The Grenma - Igazán otthon

2013. október 10. 20:08   |   Szerző: clydesdale

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a Suzuki viaDal, mely idén is támogatta a nyertest - ezúttal a The Grenmát.

hirdetés
Klippremier: The Grenma - Igazán otthon

A Magyar Suzuki Zrt. tavaly ősszel rendezte meg először a Suzuki viaDalt, melynek lényege, hogy magyar előadókat, zenekarokat szponzoráljanak. A jelöltekre a Facebook-on lehet szavazni, hetente pedig 2 zenekar küzd egymással – rajongói szavazatokkal. Amely előadó egymás után négyszer is nyer, az egy nettó 1.000.000 forintos támogatást kap a videoklip leforgatásához.

Megszabott stílus nincsen, valamint termékmegjelenítés-áradat sem kötelező, egyetlen feltétel az, hogy a klipben megjelenített jármű Suzuki márkájú legyen. A forgatás költségeit, felszereléseit, valamint a stábot a Suzuki biztosítja, a klipet szabadon rendezheti a zenekar – amennyiben él vele.

A viaDalban eddig 5 videoklip készült, melyek az I Love Suzuki YouTube-csatornáján elérhetők. Idei győztese, a The Grenma a 2012-ben megjelent Budapest SoftCore című albumának slágeréhez, az Igazán otthonhoz készíthetett videoklipet, mely október 10-én debütált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek