Starity

Megjelent a Need for Speed előzetese

2013. október 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben kerül a mozikba a Breaking Bad sztárjának új filmje, a Need for Speed, melyben egy utcai autóversenyzőt alakít.

hirdetés
Megjelent a Need for Speed előzetese
Fotó: Melissa Sue Gordon – DreamWorks II Distribution Co.

Ugyan véget ért a nagy sikerű Breaking Bad – Totál szívás című sorozat, az élet nem állt meg a kétszeres Emmy-nyertes Aaron Paul számára: 2013. március 14-én érkezik legújabb filmje.

Paul már a Need for Speed utómunkálatain dolgozik, melyben egy olyan utcai autóversenyzőt alakít, akit gazdag partnere felültet és börtönbe juttat – ártatlanul. Tobey végül úgy dönt, benevez egy versenyre, amely felbőszíti egykori társát és mindent elkövet, hogy lemossa őt a színről mindörökre.

A Need for Speedet Scott Waugh rendezte, John Gatins és George Nolfi írták a népszerű Electronic Arts-videojáték alapján. Aaron mellett Imogen Poots, Michael Keaton és Kid Cudi is szerepet kapott, egyes hírportálok máris a Halálos iramban-filmek szteroid-vetélytársaként emlegetik. Lássuk az előzetest!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek