Starity

Ashley Tisdale hamarosan megőrül

2013. október 10. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség a The Crazy Ones című sorozatban kapott epizódszerepet néhány napja.

hirdetés
Ashley Tisdale hamarosan megőrül
Fotó: Troy Jensen/Maxim Magazine

Az E!Online számolt be elsőként még tegnap arról, miszerint a High School Musicallel ismertté vált Ashley Tisdale amúgy sem rövid színészi repertoárja egy újabb produkcióval bővül hamarosan, ugyanis vendégszerelőként fog feltűnni a The Crazy Ones című CBS-sorozatban.

A szőke színész-énekesnő egy nemsokára adásba kerülő epizódban lesz látható először az apa-lánya páros, vagyis Simon (Robin Williams) és Sydney (Sarah Michelle Gellar) reklámcégének új gyakornokaként, Kelsiként. A lány valószínűleg visszatérő karakterként lesz majd jelen, ugyanis rövid időn belül kiderül, hogy bizony a vállalat egyik legfontosabb ügyfelének lánya.

A széria egyébként már a szeptember 26-ai premier alkalmával biztosította helyét a csatornánál, ugyanis az első epizód majdnem 16 milliós nézettséget tudhatott magáénak, melyben egyébként maga Kelly Clarkson is feltűnt. Azonban Ashley és Kelly mellett még számíthatunk Ed Asner és Brad Garrett szereplésére is egy-egy rész alkalmával az első évadban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek