Starity

Dalpremier: The Wanted - Could This Be Love

2013. október 12. 18:06   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus végén mutatták be a We Own The Night című dalt, melyhez klip is készült. A srácok viszont nem pihentek, most ugyanis megjelent legújabb szerzeményük.

hirdetés
Dalpremier: The Wanted - Could This Be Love

Immár hivatalos, hogy november 4-én jelenik meg a The Wanted harmadik stúdióalbuma, a World of Mouth. Az új korong dallistáját már be is mutatták a rajongóknak, nem olyan rég pedig napvilágot látott a Show Me Love című dal, amihez kiderült, hogy klip is készül.

A fiúk a napokban már be is fejezték a forgatást, Nathan Sykes, a banda egyik tagja pedig csütörtökön csiripelte, hogy a kisfilm hamarosan látható is lesz.

Most azonban ismét meglepték rajongóikat, ugyanis egy újabb dalt mutattak be az albumról, a Could This Be Love-ot, amivel kapcsolatban eddig csak pozitív visszajelzést kaptak a fiúk.

Ezek mellett egyébként bejelentették, hogy 2014-ben világkörüli turnéra indulnak, ami viszont a haza rajongók legnagyobb bánatára, Magyarországot nem érinti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek