Starity

Bella Thorne thrillerben kapott szerepet

2013. október 11. 17:05   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadline információi szerint a nemrég tizenhatodik életévet betöltött Disney-sztár csatlakozott a Big Sky névre hallagató thriller szereplőgárdájához.

hirdetés
Bella Thorne thrillerben kapott szerepet

A 16 éves színész- énekesnő már korábban is csiripelt rajongóinak egy új projektjéről, ám semmi biztosat nem árult el, csak annyit, hogy nagyon elfoglalt. A tegnapi nap folyamán viszont a Deadline bejelentette Thorne készülő új thrillerjét, a Big Skyt.

Bella Thorne egy Hazel nevű lányt fog alakítani Kyra Sedgwickkel, aki az ő védelmező anyját, Dee-t fogja játszani. A történtet szerint az anya-lánya páros egy sivatagi létesítménybe utazik, hogy a szakemberek segítsenek a tinédzserlánynak az őt megbénító agorafóbiájával, az oda vezető útjuk során azonban fegyveres férfiak megtámadják őket, és Hazelnek meg kell küzdeni ő saját démonjaival a túlélésért.

A férfi főszereplők Frank Grillo és Aaron Tveit lesznek, a filmet Randy Manis, Matthew Salloway és Christina Papagjika készítik majd el, a producer pedig Christine Vachon lesz.

A Big Sky forgatásai ezen a héten kezdődnek el Albuquerque-ben, Új-Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek