Starity

Együtt turnézik jövőre a BSB és a NKOTB!

2010. augusztus 22. 19:07   |   Szerző: brigi92fcb

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szebb sikereket is elért két fiúbanda jövőre együtt turnézik. A hírt Live Nation is megerősítette.

hirdetés
Együtt turnézik jövőre a BSB és a NKOTB!

A Backstreet Boys és a New Kids on the Block jövőre közös turnét szervez. A két fiúcsapat koránt sem olyan sikeres, mint fénykorukban, de most összefognak, hátha újra életre kelthetik a fiúbandák fogalmát. Egy harmadik fiúcsapatot is próbálnak beszervezni, mely állítólag a Boys II Man lesz. A hír nem kamu, a Live Nation is megerősítette. 

Aki nem tudná, az első nagy sikerű fiúbanda a New Kits on the Block (NKOTB) volt a 80-as évek végén és a 90-es évek elején. A csapat 5 tagból áll: Jordan és Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg és Danny Wood. Olyan nagy sikerű dalok fűződnek a nevükhöz, mint a You Got It (The Right Stuff) vagy a Step By Step.

A Backstreet Boyst pedig minden idők legsikeresebb fiúbandájaként tartják számon. Több mint 70 millió lemezt adtak el világszerte. Eredetileg ők is öten voltak (Brian, Nick, AJ, Howie és Kevin ), de Kevin úgy döntött, kiszáll, mivel több időt akart a családjával tölteni.

Vajon lesznek ők még sikeresek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek