Starity

Balhéztak az Elementary és a Sleepy Hollow írói a Twitteren

2013. október 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két széria írói egymásnak estek a közösségi portálon, még az American Horror Story és a CSI sem úszta meg.

hirdetés
Balhéztak az Elementary és a Sleepy Hollow írói a Twitteren

Mi lenne, ha Sherlock Holmes, Joan Watson, Abbie Mills és Ichabod Crane összeállnának, hogy együtt oldják meg a különös és természetfeletti rejtélyeket? Nos, erre sosem fog sor kerülni — csütörtök este az Elementary írói beszóltak az egyébként Star Trek és Star Trek: Sötétségbent jegyző Sleepy Hollow-íróknak.

A Sherlock és Watson készítői pingpong-versenyre invitálták az álmosvölgyieket, mondván: „úgyis kivernék belőlük a sz*rt is”, majd photoshopolt képeket, nagyzolt utalásokat intéztek egymás felé, sőt, még a rajongókat is uszították!

„A mi főszereplőnk cukibb, mint a tiétek” – írta a Sleepy Hollow csapata, mire Sherlockék előrukkoltak egy teknős fotójával, ám a FOX-sorozat készítőinek erre is volt néhány szavuk, a mellékelt fotón pedig bemutatták John Cho eltorzított fejét, azaz a maszkot, amit a szériában is alkalmaztak.

Végül a Sleepy Hollow a CSI íróitól kért segítséget, akik az American Horror Story ellen igyekeztek lázadni. Végeredményként elásták a csatabárdot, és öribarikként nevezték egymást — a The Wanted-es és One Direction-ös srácok, akik gyakran keverednek szóváltásba a közösségi portálon, tanulhatnának tőlük, hogyan intézzék ügyeiket csendesen, különösebb beszólások nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek