Starity

Újra hallat magáról Paris Hilton

2013. október 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az örökösnő vadonatúj klipje és dala, Lil Wayne közreműködésével.

hirdetés
Újra hallat magáról Paris Hilton

Sokak nagy örömére, hosszú ideje nem jelentkezett már új dallal vagy videoklippel Paris Hilton. Most azonban hivatalosan is visszatért, hogy újult erővel vegye be a zeneipart, ugyanis október 8-án debütált legújabb kisfilmje, amit a Lil Wayne-nel közös igazi bulizós, Good Time című dalhoz forgattak.

A klipnek különösebb története nincs, hiszen a féktelen bulizásról szól, telis-tele lenge öltözetű lányokkal és pasikkal, akik egy medencés buliban múlatják az időt. Természetesen a szőke celeb is megmutatja magát falatnyi fürdőruháiban és a rapper sem maradhatott ki a kisfilmből.

„Csak meg szerettem volna köszönni mindenkinek, hogy ennyien szeretitek a Good Time-ot, ez nagyon boldoggá tesz. Nekem vannak a világon a legjobb rajongóim! Szeretlek titeket!” – csiripelte Twitter-profilján Paris nemsokkal a videó premierje után.

A dal egyébként hamarosan megjelenő albumának első kislemeze, melyen Lil Wayne mellett még Afrojack is közreműködik. A korongot a mai modern hangzás jellemzi majd és még idén tervezi kiadni a Cash Money.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek