Starity

Pornózni hívták Miley Cyrust!

2013. október 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint 217 millió forintos ajánlatot kapott Miley Cyrus, hogy vegyen részt egy felnőttfilm munkálataiban.

hirdetés
Pornózni hívták Miley Cyrust!

A Disney Channel exüdvöskéje már mindent megmutatott magából, bizonyítva, hogy nem szégyelli bájait a világ előtt. Sokan hangoztatták, hogy azon sem lepődnének meg, ha beállna Farrah Abraham mellé a sorba, és leforgatná első felnőtteknek szóló filmjét.

Miley – aki Amerikában még nem nagykorú, csupán büntethető – egymillió dolláros felkérést kapott szerdán a GameLink csapatától, hogy közreműködjön egy hardcore-mozi forgatásán mint rendező, teljes irányítással. Bár arra nem tértek ki, hogy szeretnének-e saját anyagot a magát művésznek tituláló énekesnőről, minden bizonnyal örülnének neki.

Voltak, akik a film címén is gondolkodtak már, egyesek szerint pedig a Wrecking Balls, a Dirty Twerk, a She Can't Stop vagy MTV VMA-nal lenne a megfelelő választás a botrányhősnő debütáló munkájához.

A tinédzserek bálványa és példaképe még nem nyilatkozott a nagylelkű felkéréssel kapcsolatban, de nem lepődnénk meg, ha igent mondana. Van még lejjebb?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek