Starity

Perrie Edwards: „Szó sincs még esküvőről”

2013. október 12. 15:03   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta a One Directionös Zayn Malik és a Little Mix-es Perrie Edwards bejelentették eljegyzésüket, azóta töretlenül keringnek az esküvővel kapcsolatos pletykák.

hirdetés
Perrie Edwards: „Szó sincs még esküvőről”

Az állítólagos bennfentesek szerint körülbelül négymillió dollárba (közel 880 millió forintba) kerül majd az esküvő, Perrie Vera Wang ruháját viseli majd, sőt, a sztárséf, Ramsay fogja elkészíteni az ételeket – erről azonban szó sincs!

Azon túl, hogy Perrie a Sugar Scape nevű magazinban adott interjúban beszélt az új lemezükről, a Salute-ról és az új kislemezes dalukról, a Move-ról, megemlítette az esküvőt is. Mint kiderült, egyik spekuláció sem igaz, mert a friss menyasszony még egyáltalán nem kezdte el a nagy nap tervezését, sőt még az időpontot sem döntötték még el Zaynnel.

„Nem fog Gordon Ramsay főzni az esküvőmön, és nem kaptam ruhát Vera Wangtől sem – semmim sincs még! Még csak tervezgetni sem kezdtem, időpont sincs. Annyit biztosan tudok, hogy nagyon boldog vagyok. Őszintén szólva, nagyon boldogok vagyunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek