Starity

Elindult a Sztárban sztár

2013. október 12. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sztárban sztár egy TV2-es műsor, melynek tegnap volt az első adása. A műsorvezető, azaz Friderikusz Sándor és a zsűri is, Liptai Claudia, Majoros Péter, Hajós András és Lakatos Márk nagyon jól érezték magukat.

hirdetés
Elindult a Sztárban sztár
Fotó: TV2

A műsor lényege az, hogy a 12 haza énekesnek hazai vagy külföldi slágereket kell előadnia, de nem akárhogy: az eredeti előadójának bőrébe kell bújnia. Ebben a sminkesek és a fodrászok is nagyon sokat segítenek a versenyzőknek.

Voltak megható pillanatok is a műsorban, például amikor Szandi egy Cserháti Zsuzsa-dallal lépett fel. Claudia is elsírta magát, és természetesen tíz pontot adott a produkcióra. Emellett persze nem hiányzott a humor és a jókedv sem, hiszen a legtöbben mókás dallal készültek az első adásra.

Berecki Zoli Demjén Ferenc, Puskás Peti Freddie Mercury, Nika Beyonce, Biga Pély Barna, Szinetár Dóra Britney Spears, Feke Pál Soltész Rezső, Delhusa Gjon Enrique Iglesias, Nótár Mary Whitney Houston, Soma Tom Jones, Dér Heni pedig egy Guns N' Roses-dallal lépett fel. Varga Viktor nagy áldozatot hozott, hiszen fellépése miatt meg kellett válnia szeretett szakállától, mert egy Amy Whinehouse-számot énekelt.

A versenytől Delhusa Gjon távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek