Starity

Klippremier: Kat Graham - Power

2013. október 12. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Vámpírnaplók sztárjának új kisfilmje, amit a Power című dalhoz forgattak pár hónapja.

hirdetés
Klippremier: Kat Graham - Power

Júniusban debütált Kat Graham legújabb dala, a Power, amihez nem sokkal később egy dalszöveges videót is forgattak, most pedig, az előzetes ígéreteket betartva, megjelent a hozzá készült videoklip is.

A Byron Atienza által rendezett kisfilm a Yahoo Music oldalán volt először megtekinthető a tegnapi napon, vagyis október 11-én. Stílusilag inkább egy imidzs és úgynevezett fashion klip lett, az ötletelésből és a ruhák összeállításából pedig Kat is kivette a maga részét.

„Néhány hónapja forgattuk ezt a videót Los Angeles belvárosában. Amikor először hallottam a dalt tudtam, hogy rengeteg módon tudnám előadni, bemutatni. Így ott volt a sebezhető nőt bemutató, 90-es évekbeli, fekete-fehér stílusú klip, amit a dalszöveges verzióhoz forgattunk, és most itt van ez a merész, divatközpontú kisfilm is” – mesélte a 24 éves színész-énekesnő.

Kat olyan videót szeretett volna készíteni, ami vizuális szempontból tökéletesen passzol a dalszöveghez, ezért is találta ki azt, hogy arany festékkel borítsák be egész testét és haját is, amit két nap alatt sikerült csak lemosnia magáról, mégis ez volt a kedvenc jelenete. Emellett pedig elárulta, hogy saját garázsában készítették el legjobb barátnőjével, Alissah Brooksszal azt az arany spray-vel lefújt mellvértet, amiben egy egyszerű fekete háttér előtt áll a klipben és azt a láncokból készített fejdíszt is, amit saját nyakláncaiból állítottak össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek