Starity

Conor Maynard és Rita Ora együtt bébiszitterkedett

2013. október 12. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véletlenül találkoztak a menedzserük révén, aki gyerekei vigyázásával bízta meg őket. Még soha nem csináltak ilyet, de van egy sanda gyanúnk, hogy nem is fognak többet.

hirdetés
Conor Maynard és Rita Ora együtt bébiszitterkedett

„Az volt az első alkalom, hogy találkoztam Ritával és, hogy bébiszitterkednem kellett. Mindketten a menedzserünk gyerekeire vigyáztunk egy estére, és az egyik baba lehányta őt. Bocsi Rita. Most valószínűleg utálni fog, hogy ezt elmondtam- nyilatkozta Conor.

Ezen kívül persze beszélt egy kicsit új albumáról is, amelyről elsőként az R U Crazy című dalhoz készített klipet: Még mindig dolgozom rajta, szóval nem tudok túl sok mindent mondani róla. De néhány nagyon neves ember is közreműködött már egy-egy dalban. Küldtem egy dalt Timbalandnek, aztán összefutottam Travie McCoyjal New Yorkban, és mindenképpen szeretnék egy duettet Susan Boyle-al – árulta el a fiatal énekes a Showbiz 411-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek