Starity

Lawson: előzetes az új dalokhoz!

2013. október 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lawson által október 21-én érkező Chapman Sqaure: Chapter II-hez publikálta az együttes az új dalok előzetesét!

hirdetés
Lawson: előzetes az új dalokhoz!

Szeptemberben jelentette be a mára egyre nagyobb sikernek örvendő brit együttes, a Lawson, hogy egy albumfeldogozással térnek vissza október végén, mely a Chapman Square: Chapter II. címet kapta.

Azt is tudni lehet már egy bő hónapja, hogy az együttes az új albumra összesen hat új dalt készített, melyek közül kettő (Brokenthearted ft. B.O.B.és Juliet) már előbb megjelent.

A napokban viszont a zenekar egy kis ízelítővel szolgált rajongóiknak, ugyanis feltette hivatalos YouTube-csatornájára új dalaik 30 másodperces demóját.

A zenekar ezen kívül azzal is kedveskedett az Everywhere We Go turnéjukon részt vevő rajongóknak, hogy a dalokat élőben teljes változatban is előadják, valamint a másik exkluzív dal, a Fall Apart is része a másfél órás műsornak.

A Lawson eddig a turné keretein belül meglátogatta a négy fiú közül három otthonát, Sheffieldet (Ryan) Brightont (Adam) és Liverpoolt (Andy), míg a jövőhéten London, valamint Joel otthonában, Nottinghamban is előadnak lesz egy koncert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek