Starity

Geszti nem tartja a kapcsolatot egykori mentoráltjaival

2013. október 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig kilenc énekest és csapatot vett szárnyai alá a tehetségkutató három évada alatt a Jazz+Az és a Rapülők énekese, ám három kivételével, már nem tartja velük a kapcsolatot.

hirdetés
Geszti nem tartja a kapcsolatot egykori mentoráltjaival

Janicsák Veca, Shodeinde Dorka, Domokos Fanni, a Rocktenors, a ma már felbomlott Apollo23, és a Hajdu ikrek is a híres rapper és énekes szárnyai alatt bontakoztatták ki tehetségüket az X-Faktorban, azonban egykori atyjuk már nem tartja velük a kapcsolatot.

„A fiúkkal, Oláh Gergővel, Szabó Dáviddal és Fehér Zolival aktív kapcsolatom van. A többiekkel nem tartom a kapcsolatot, Shodeinde Dorkával párszor találkoztam a műsor után, egyszer a feleségemmel el is mentünk egy koncertjére. Láttam a kislányát is, nagyon cuki, de a többiekkel nem beszéltem mostanában – árulta el nemrégiben a mentor, aki egyébként Fehér Zolinak még egy dalt is írt.

Azonban teljesen ugyan nem hagyta magára a versenyzőket, nehéz dolga van, hiszen több általa vezényelt együttes mára már feloszlott, néhány énekes pedig nem igazán tevékenykedik már a zeneiparban a verseny végezte óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek