Starity

A negyedik évadra is visszatér a Teen Wolf

2013. október 12. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongóknak ugyan még januárig várniuk kell a harmadik évad második felére, azonban a New York-i Comic-Conon már be is jelentették, hogy a sorozat kap folytatást.

hirdetés
A negyedik évadra is visszatér a Teen Wolf

Jeff Davis, a sorozat producere és forgatókönyvírója júliusban tartott egy rövid kérdezz-feleleket a Tumblrön, az egyik rajongó pedig a sorozat következő évadáról érdeklődött, mire Davis azt felelte, még az sem biztos, hogy egyáltalán folytatást kap a Teen Wolf, illetve ha mégis, lehetséges, hogy új forgatókönyvíró kerül a helyére. A rajongók természetesen azonnal izgulni kezdtek kedvenc sorozatuk sorsáért, azonban semmi ok az aggodalomra: október 12-én a New York-i Comic-Conon hivatalosan is bejelentették, hogy a Teen Wolf zöld utat kapott, tehát vérfarkasaink a negyedik évadban is ellepik majd Beacon Hills városát.

Megerősítették azt is, hogy a forgatókönyvíró leváltásáról szó sem esett, hiszen Jeff Davis az első évad óta alakítja a történetszálakat, az ő helye a sorozat végéig be van biztosítva.

A negyedik évadról egyelőre szinte semmit sem tudunk, hiszen a harmadik évad kamerái is csak most forognak, azonban Davis megosztott egy érdekességet, ami a rajongóknak újabb okot ad az aggodalomra: nem mindenki marad életben, nagy eséllyel az egyik főszereplőtől ismét el kell majd búcsúznunk.

A harmadik évad – amely januárban tér vissza a képernyőkre újabb 12 rész erejéig – is tartogat meglepetéseket, míg az első felében a kelta valláson volt a hangsúly, addig a továbbiakban kicsit mélyebbre nyúlnak az ázsiai mitológiában. Megismerhetünk néhány új természetfeletti lényt, köztük a vérrókát is, mindezek mellett pedig a régi ellenségektől sem szabadultunk meg. Davis elárulta, hogy Jennifert nem utoljára láttuk, továbbá a félévad-fináléban kiderült, hogy Derek nagybácsija, Peter is forgat valamit a fejében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek