Starity

Selena Gomez beszólt Lorde-nak

2013. október 14. 13:01   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena újabb kritikát kapott a Come & Get It című slágere miatt. Ezúttal Lorde mondott véleményt róla, amit Miss Gomez nem hagyott szó nélkül.

hirdetés
Selena Gomez beszólt Lorde-nak

Selena Gomez sok kritikát kap, melyeknek legtöbbje eléggé negatív a fiatal színész-énekesnőre nézve. A Come & Get It is kapott hideget-meleget, hiszen a rajongók imádták, viszont nem minden kritikus volt megelégedve a számmal és annak sikereivel, de Selena mindezen véleményeket nyugalommal fogadta.

A Slow Down énekesnője viszont legutóbbi interjújában reagált Lorde véleményére, miszerint a Come & Get It negatív fényben tűnteti fel a nőket, főként a refrénre utalva ezzel a kijelentésével. Lorde korábban ezt mondta: Én szeretem a popzenét, egy bizonyos szinten. De ez egy feminista téma az ő dalának soraitól viszont rosszul leszek, mivel utálom, amikor a nőket így festik le

Nagyra értékelem mindenki véleményét - kezdte Miss Gomez – Főleg azért mert tetszik Lorde zenéje. Szerintem ő szuper tehetséges és ez fantasztikus. De véleményem szerint az nem feminizmus, amikor a földbe tiporsz egy másik előadót. Nagyon fiatal és tehetséges, szóval nem veszem a szívemre – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek