Starity

Csobot Adél műsorvezető lett

2013. október 13. 21:09   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor háttérműsora, az After X egy új műsorvezetővel büszkélkedhet, ugyanis Istenes Bence mellett az énekesnő vállalta el a show levezényelését.

hirdetés
Csobot Adél műsorvezető lett

Tegnap este a 2013-as X-Faktor első élő adásában derült ki, hogy Istenes Bence már nem egyedül fogja vezetni az After X-et, hanem kedvese, Csobot Adél is besegít neki.

Az énekesnő először próbálta ki, milyen egy műsorvezető bőrébe bújni, első interjúalanya pedig a válogatók során megismert Oláh Ákos volt, aki az összes versenyzőnek átnyújtotta a mikrofont színpadra lépés előtt.

„Én csak a munkámat végeztem. Azt gondoltam, hogy anyukámon kívül ez senkit nem mozgat meg, hogy én adom a mikrofonokat, de természetesen jól esik – árulta el Ákos.

Az interjú után Istenes Bence is csatlakozott és együtt vezették a műsort az adás végéig, ez idő alatt pedig beszélgetésbe elegyedtek a négy mentorral, Alföldi Róberttel, Tóth Gabival, Geszti Péterrel és Szikora Róberttel is, akik mind-mind áradoztak versenyzőikről.

„Annyi jó produkció volt, hogy zavarba ejtő. Nem lehet megjósolni, hogy mi történik ebben az évben – osztotta meg a fiatalokkal Geszti, akivel Alföldi is csak egyetérteni tudott: Be kell vallanom, hogy nagyon sokszor elfelejtettem, hogy ki az én mentoráltam és ki nem. Az nagyon fontos dolog, hogy úgy hatnak ezek a srácok, hogy az ember elfelejti, ki az, aki hozzá tartozik és ki az, aki nem. Elkezd irigykedni, hogy ő miért nem hozzám tartozik. Szerintem ennél több nem kell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek