Starity

Kimarad a Paramore videoklipje

2013. október 14. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Williams a Tumblr-profilján mesélte el rajongóiknak, hogy nem találták viccesnek a felvett, kész anyagot.

hirdetés
Kimarad a Paramore videoklipje

Július végén történt az Ain't It Fun készülő klipjéhez a fotózás, a forgatás pedig pár héttel később zajlott. A felvételekről kiszivárgott két kép is, melyeken igen érdekes, a Paramore-tól szokatlan dolgokat láthattunk. Félmeztelen, furcsa öltözetben lévő „szobrok” és kék hajú énekesnő tartotta lázban a rajongókat.

Pár hete egy fanatikus azt állította, a londoni koncerten rengeteg profi berendezéssel ellátott operatőrt fedezett fel a show-n, a biztonsági őrök pedig kifecsegték: forgatják a klipet a Daydreaminghez. A banda eddig nem nyilatkozott, de Hayley megtörte a csendet.

„Úgy fest, a klip felvétele és utómunkálatai nem lettek egészen szórakoztatóak. [...] Szóval, hogy rövidre fogjuk a dolgokat, és elkerüljük a pletykákat, nem voltunk boldogok a végeredménnyel, úgyhogy úgy döntöttünk, nem jön ki a videó.

De ne aggódjatok! Azóta már forgattunk egy másikat a Daydreaminghez, ami a tengerentúli barátainknál fog megjelenni. Persze tervezzük, hogy amint csak tudunk, felveszünk majd egy új anyagot az Ain't It Funhoz. Amint kitaláltuk a részleteket, megosztjuk veletek is!” – írta Tumblr-profilján az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek