Starity

Taylor Swift lett az év előadója

2013. október 14. 13:01   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap megrendezett díjátadón Taylor Swift ismét győzedelmeskedett, ezzel pedig rekordot döntött.

hirdetés
Taylor Swift lett az év előadója

Miss Swift elbűvölően nézett ki ragyogó Houghton-miniruhájában, amikor átvette a Nashville-i Dalszerzők Egyesületének Nemzetközi Díját, mint az Év Előadója. A 23 éves énekesnő immáron hatodik alkalommal vehette át ezt a díjat, így ezzel megtörte Vince Gill és Alan Jackson ötszörös rekordját.

Taylor nem csak a zenében jeleskedik, hanem rengeteget jótékonykodik és a tehetséggondozásra is sokat gondol, hiszen a minap nyitották meg a nevével fémjelzett oktatási központot.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Taylor eddig igencsak sikeres évet tudhat magáénak, és a jövő év is jól indul neki, hiszen folytatja Red turnéját Európában. Azután, hogy bejelentette a három londoni koncertdátumot az azt követő napokan még két időpontot kellett hozzáadniuk a szervezőknek a jegyek kelendősége miatt, így összesen öt show-t fog adni Anglia fővárosában 2014 februárjában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek