Starity

Első gyermekét várja Olivia Lufkin

2013. október 14. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy örömhírrel lepte meg rajongóit az amerikai-japán énekesnő és dalszövegíró, Olivia Lufkin, hisz a mai napon jelentette be terhességét. Az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt.

hirdetés
Első gyermekét várja Olivia Lufkin

A 33 éves amerikai-japán énekesnő hivatalos oldalán osztotta meg az örömhírt rajongóival, miszerint ő és férje szülői örömök elé néznek.

„Terhes vagyok!! 2014. január végére vagyok kiírva!! Kisfiunk lesz, akit Atlasnak fogunk hívni! A férjemmel már nagyon izgatottak vagyunk és alig várjuk, hogy találkozzunk vele! :D Majd jönnek az új posztok! ♥” – írta, és egy képet is csatolt a bejegyzés mellé.

Az énekesnő egyébként visszatérésére készült; hivatalos oldalán és Facebook-oldalán is megerősítette, hogy új anyagon dolgozik. Legutolsó lemeze, a GREATEST HITS – mely egy válogatásalbum – 2010. október 18-án jelent meg, de úgy tűnik, hogy még egy kicsit várnia kell a nagyérdeműnek. Gratulálunk, Olivia!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek