Starity

Eric Saade ismét jótékonykodott

2013. október 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade a napokban vett részt egy jótékonysági rendezvényen, aminek keretén belül éhező gyerekeknek segített.

hirdetés
Eric Saade ismét jótékonykodott

Eric Saade már többször is segített éhező, rossz körülmények között élő gyerekeken, és most is hatalmas összeget adományozott a Világ Gyerekei nevű szervezetnek

Eric legutóbb 2012-ben adományozott egy éhező gyerekeket segítő alapítványnak nagyobb összeget, amikor egy általa aláírt képet és egy közös vacsorát lehetett nyerni vele, illetve az édesanyjával.

Idén egy telefonszámot adott meg rajongóinak, amin várják az adományokat. Ezúttal a tét egy fekete színű Opel Adam autó volt, méghozzá nem is akármilyen! Az autó oldalán ugyanis Saade aláírása látható, és összesen kettőt gyártottak belőle. Az egyiket még nyáron kisorsolták Eric rajongói között, a másikat pedig most ajánlotta fel, úgymond nyereményként annak, aki a legtöbb pénzt adja az alapítványnak.

Bár a nyertes pénztárcáját nem kímélte az adakozás, aminek összege 23 millió forint fölé emelkedett, biztosan kárpótolta, hogy Eric Saade saját autóját nyerte ezzel, amelyet az énekes maga vezetett el a házáig. Saade a napokban elénekelte a Sveriges Radioban a Forgive Me és a Coming Home akusztikus változatát, mielőtt lezárták volna az adománygyűjtést.

Eric még egy régebbi interjúban elárulta, hogy ő maga is szeretne családot, hiszen imádja a gyerekeket, és tetszene neki, ha otthon egy szép feleség és aranyos gyerekek várnák, azonban 30 éves kora előtt semmiképpen nem szeretné ilyesmire adni a fejét.

A svéd énekes jelenleg a Ladies Night koncertsorozaton vesz részt, aminek 12 állomása lesz, és a belépés hölgyeknek ajánlott, szigorúan 18 fölött. Vajon mit szól ehhez a kifejezetten helyes előadó barátnője, Emma Andersson?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek