Starity

Neil Patrick Harris két díjat is nyert

2010. augusztus 23. 02:02   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a hivatalos díjátadó csak augusztus 29-én lesz, az egyszerűség kedvéért a kisebb kategóriákat már most kiosztották. Neil Patrick Harris két díjat is bezsebelt egy este.

hirdetés
Neil Patrick Harris két díjat is nyert

A How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) Barney Stinsonja boldog lehet most, amiért két díjat is hazavihetett. Ezeket ugyan nem az állandó sorozata miatt kapta, hanem mert házigazdája volt a Tony-díjátadónak, és vendégszerepelt a Glee-ben. Barney alakítása miatt is kapott egy jelölést, de az a kategória csak 29-én kerül kiosztásra.

Neil Patrick Harris a sorozatban énekelt egy kicsit, mint Bryan Ryan, a főszereplő karakter régi iskolatársa. Az Aerosmith Dream On című számát közösen énekelték el Matthew Morrisonnal, persze nem csak az éneklés miatt szerezte meg a díjat, hisz a vendégszereplés komédiában kategóriában nyert. A FOX csatorna sorozata egyébként 19 jelölésből 12-őt kreatív kategóriákban kapott, mégis csak egyetlen díjat vittek eddig, egyelőre. A Glee bizonyára jövőhéten is hazavisz egy-két szobrot. Az eddig megnyert díjat a Madonna ihlette részért kapták a zenéért felelős stábtagok.

Harris nagyszerűen csinálta végig a Tony-díjátadót is. Erről több videó is található a Youtube-on, itt egy majdnem tíz perces ízelítő, melyben az énekhangját is megmutatja a közönségnek:

A sorozatjunkie cikkében megtekinthető a többi kreatív Emmy győztes is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek