Starity

Lara Stone a L'Oreal Paris legújabb arca

2013. október 14. 22:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell már számos luxusmárkát reklámozott. Most az egyik legnagyobb kozmetikai és szépségápolási cikkeket gyártó cég, a L'Oreal kérte fel reklámarcnak.

hirdetés
Lara Stone a L'Oreal Paris legújabb arca

A 29 éves Lara Stone 2004-től, lassan tíz éve modellkedik kisebb megszakításokkal. Számtalan divatház kampányában szerepelt azóta, úgy, mint a Givenchy, Hugo Boss Orange vagy a Chanel. Emellett 2007-től Calvin Klein exkluzív modellje.

Karrierje töretlen, hisz több éven keresztül szerepelt a legfizetettebb szupermodellek listáján, és 2010-től 2012-ig Ő volt hivatalosan is a legkeresettebb modell a models.com internetes oldal szerint.

Férjével, a humorista David Walliamsszal 2012 novemberében jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek. 2013. május 6-án látott napvilágot a csöppség, egy kisfiú, akinek azóta sem hozták nyilvánosságra a nevét. Bár Lara idén hozta világra gyermekét, nem pihen, hiszen sorra kapja a felkéréseket a divatlapoktól és a divatházaktól.

Nemrég röppent fel a hír, hogy Lara Stone is csatlakozott a L'Oreál Paris csapatához, így a 2013-as őszi/téli szezontól kezdve ő is a cég hivatalos reklámarca. Stone olyanokhoz csatlakozott, mint Claudia Schiffer, Jennifer Lopez vagy magyar reménységünk, Palvin Barbara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek